Kalender
Feb17
Søndag, Februar 17, 2019
17:00 Allesammen-gudstjeneste med Viggo Klaussen
Besøk av Viggo Klassen Barnas bibel Sted: Folkets hus
 
Feb20
Onsdag, Februar 20, 2019
11:00 Bønn og lovsang
 
Feb21
Torsdag, Februar 21, 2019
20:00 Bønnemøte
 
Feb22
Fredag, Februar 22, 2019
12:00 Lederseminar: Når grenser tråkkes på
1 dag Fagdager: Når grenser tråkkes på
Med professor Tormod Kleiven
 
Feb24
Søndag, Februar 24, 2019
17:00 Ikke gudstjeneste
 
Feb27
Onsdag, Februar 27, 2019
11:00 Bønn og lovsang
Feb28
Torsdag, Februar 28, 2019
20:00 Bønnemøte
 

Nydelig helg på Vatnlia!

Haugen, Margrete
2016-08-23
Forhåpentligvis en ny tradisjon for menigheten!

Nydelig er kanskje ikke et ord man vanligvis bruker for å beskrive ei helg. Men det er et ord jeg sitter igjen med etter denne helga, og som jeg synes beskriver helheten. Nydelig natur. Nydelig vær. Men mest av alt; et nydelig fellesskap.

Vi som dro avgårde var en gjeng med både barn og voksne. Mennesker på ulike steder i livet og med ulike behov og ønsker. Akkurat det vil jeg berømme arrangørgjengen for at de tok hensyn til. Her var det stor frihet! Lørdag for- og ettermiddag var det fritt fram, - til å plukke blåbær, hvile, leke, ta en prat over kaffekoppen, eller begi seg ut på en fysisk utfordring som det å gå på Heggmotind. Lørdag kveld var det duket for lek, underholdning og masse latter, før det ble tid for snacks og gode samtaler i sofakroken.

Søndagen startet utendørs med trivelig frokost rundt et langbord! Formiddagens samling inneholdt lovsang, en inspirerende tale av Ingfrid der hun tok utgangspunkt i det som beskrives som "De 7 åndelige veiene", og deretter samtale rundt dette i grupper. Fikk du ikke med deg denne talen, er det en god idè å spørre Ingfrid om et lite resymè!

Søndagens høydepunkt for mange av oss var nok dåpen ute i friluft! Vi fikk være vitner til at ei ung jente lot seg døpe, - i Faderens, Sønnens og Den Hellige Ånds navn! De fleste barna hadde også stor glede av å få bade i godværet!

Dette ble ei helg av fellesskap! Fellesskap rundt måltider, på tur, i lek og moro, i lovsang, i samtaler av ulik karakter, og rundt sjøkanten (dåpsbassenget)....

Takk til dere som tok ansvar for å få til denne helga og som bidro på mange måter, og til alle som var med! Forhåpentligvis er dette en ny tradisjon som er kommet for å bli!! Bestem deg for å bli med neste gang!

 

Nydelig helg på Vatnlia!