Kalender

Liv og Vekst i Nord

Mundal, Ingfrid
2018-07-04
Flere fra Misjonskirka deltok på Liv og Vekst i Nord også i år.

Liv og Vekst i nord var på Evenskjer 22.-25. juni, og det ble ei flott helg på mange måter for oss alle. I år som tidligere var det både Superduper og Åpent hus for barna, Stagedive for ungdommene, og kveldsmøter for de voksne. I år var det Richard Lundgren som talte på kveldsmøtene, og han både utfordret og inspirerte med sin egen historie, og om hva Gud gjør gjennom han og hans tjeneste. Vi ble virkelig berørt av mange av historiene han fortalte.

På formiddagene var både barn og voksne samlet til LaboraTROriet, der Linda Johansen fra Misjonskirken Norge. Fast gjest på LaboraTROriet var professoren, som gjorde forskjellige mer eller mindre vellykkede eksperimenter, til stor latter og jubel fra salen (se bildet).

Søndag arrangerte ungdommene Misjonsløp, der målet var å samle inn penger til et prosjekt blant skolebarn i Colombia. Flere av gjengen fra Bodø var med og løp.

Noe av det flotte med ei sånn helg, er alt fellesskapet. Her treffer vi folk fra store deler av Nord-Norge, og vi har fått mange flotte samtaler med gamle og nye venner. Små og store har trivdes, og vi gleder oss allerede til neste år!