Vær med å bygge misjonshus på Grønland!

2020-02-13

På østkysten av Grønland ligger en liten by, Tasiilaq, på 1700 innbyggere. Dette vakre inuittfolket ble "oppdaget" av omverden så sent som for 70 år siden! Tasillaq ligger under for arbeidsledighet, alkohol og rus, incest og overgrep, selvmord og dyptgripende brudte relasjoner. Statistikken er den verste på verdensbasis, med ett selvmord pr måned! Unge mennesker trenger et nytt håp og et nytt fundament for å klare å leve!! 

Vår Grønlandsmisjonær, Hanne Eliassen har reist i 17 år, 2 ganger i året, til denne byen.
Mennesker møter Jesus, får en ny start og kommer inn i langvarige helbredende prosesser, men det å leges på innsiden vet vi alle tar tid. 

Sentraliseringen er påtakelig, og endelig har det lykkes å få tildelt en liten tomt der det stasjonære misjonsparet, Peter og Tinka, og den øvrige misjonsvirksomheten kan få bygget et lite misjonshus. 

Den 15. juni 2020 starter legges grunnmuren. Hvis det kommer inn 1/2 million innen utgangen av april, så kan også reisverket bestilles, og byggingen er estimert til 15. juli 2020. Da kan huset ved frivillig innsats både ved lokale og internasjonale krefter, bygges, slik at det er tak over hodet, før vinteren setter inn. 

Dette misjonsprosjektet i kraft av Ungdom i Oppdrag, engasjerer menigheten sterkt! Vær med å be for dette folket! Vi vil se forandring, og vil være med på det Gud gjør blant dette strevende folket! 

For mer informasjon, se Facebook:

- Hearts of Tasiilaq
- Light in Greenland

Vil du være med å støtte prosjektet? Send en gave til kontonummer: 47507062500.
Kontoen er øremerket bygging av misjonshuset.