Kalender
Des5
Søndag, desember 5, 2021
12:00 Gudstjeneste
 
Des6
Mandag, desember 6, 2021
18:00 Stille retreat
Finn stillheten i kirkerommet alene sammen med andre. Kaffe og te står fremme til deg. En fin anledning for deg og Gud og en åpen Bibel.
 
Des8
Onsdag, desember 8, 2021
13:00 Bønnemøte
Bønn hver onsdag. Ta kontakt med pastor Grete; Sted kan variere mellom kirka, bønnetur eller zoom.
 
Des12
Søndag, desember 12, 2021
12:00 Gudstjeneste
Des15
Onsdag, desember 15, 2021
13:00 Bønnemøte
Bønn hver onsdag. Ta kontakt med pastor Grete; Sted kan variere mellom kirka, bønnetur eller zoom.
 

- En ufortjent gave gitt med et smil

Mundal, Ingfrid
2015-04-30

“Aller sist viste han seg for meg, jeg som bare er et ufullbåret foster. For jeg er den minste av apostlene, jeg er ikke verdig til å kalles apostel, for jeg har forfulgt Guds kirke. Men ved Guds nåde er jeg det jeg er, og hans nåde mot meg har ikke vært bortkastet. For jeg har arbeidet mer enn noen av dem, det vil si ikke jeg, men Guds nåde som er med meg.”

1. Kor 15:8-10

”Ved Guds nåde er jeg det jeg er”, sier Paulus.

Du kan ha vært en som forfølger kristne, eller en bankraner, eller en ”snill pike” som aldri har gjort noe veldig galt. Gud spør ikke om det. Han gir nåde til hver den som kommer til ham. Vår bakgrunn viskes bort, på grunn av hans nåde.

På spørsmål om hva Guds nåde er, svarte en av barna i kirka vår: ”En ufortjent gave gitt med et smil.” Hva gjør vi når vi får en gave? Vi tar imot den. Noen ganger er det vanskelig å ta imot. Fordi gaven er for stor. Eller fordi vi ikke synes vi fortjener det.

Men ta imot nådens gave! Den er gratis, ufortjent, og den ble gitt med et smil. Den ble gitt med åpne armer, da Jesus strakte ut sine armer på korset. La ikke gaven Gud har gitt deg være bortkastet. Lev hver dag i Guds nåde!

 

“Men ved Guds nåde er jeg det jeg er, og hans nåde mot meg har ikke vært bortkastet.”