Kalender
Des5
Søndag, desember 5, 2021
12:00 Gudstjeneste
 
Des6
Mandag, desember 6, 2021
18:00 Stille retreat
Finn stillheten i kirkerommet alene sammen med andre. Kaffe og te står fremme til deg. En fin anledning for deg og Gud og en åpen Bibel.
 
Des8
Onsdag, desember 8, 2021
13:00 Bønnemøte
Bønn hver onsdag. Ta kontakt med pastor Grete; Sted kan variere mellom kirka, bønnetur eller zoom.
 
Des12
Søndag, desember 12, 2021
12:00 Gudstjeneste
Des15
Onsdag, desember 15, 2021
13:00 Bønnemøte
Bønn hver onsdag. Ta kontakt med pastor Grete; Sted kan variere mellom kirka, bønnetur eller zoom.
 

Gjør plassen større for ditt telt

Mundal, Ingfrid
2015-06-25

Sommeren er kommet, og kanskje noen planlegger teltturer i nærmeste framtid. Hvor setter du opp teltet ditt? Ute i marka? Eller på en campingplass? Eller kanskje det rekker å sette det opp i hagen?

Her en dag så jeg denne busken på Mjelle. Den har det ganske trangt om plassen, dårlige vekstvilkår. Likevel vokser den. Det ser ut som den tross forholdene har det ganske greit. Men dette treet har sine begrensninger om det ønsker å vokse.

Sånn kan vi også oppleve det noen ganger. At vi har for liten plass til å kunne vokse. Men det trenger ikke forbli sånn. Planter som denne må gjøre det beste ut av situasjonen. De lever så lenge de lever. Med oss mennesker er det annerledes. Har vi det for trangt, må vi kanskje gjøre noe med det. Vi kan flytte litt på oss. Sørge for mer plass rundt oss.

Jesaja 54:2 sier: ”Gjør plassen større for ditt telt, spenn ut dine teltduker, spar ikke på dem, gjør snorene lange, slå pluggene fast!”

Hvordan kan du gjøre plassen større for ditt telt i sommer? Hvordan kan du sørge for at også sommeren blir en periode med vekst i ditt liv med Jesus?

Pastor Grete utfordret oss siste søndagen før ferien til å lese Bibelen i sommer. Utfordre deg selv – og la deg utfordre – til å vokse i ditt liv med Jesus disse stillere ukene uten all den vante aktiviteten. La Bibelen være med, be, hør taler via nett. Finn noen å prate med om det du leser og tenker rundt det. Finn din måte å gjøre det på.

Utvid plassen for ditt telt slik at du har rom nok til å vokse!

 

God sommer!