Kalender
Des5
Søndag, desember 5, 2021
12:00 Gudstjeneste
 
Des6
Mandag, desember 6, 2021
18:00 Stille retreat
Finn stillheten i kirkerommet alene sammen med andre. Kaffe og te står fremme til deg. En fin anledning for deg og Gud og en åpen Bibel.
 
Des8
Onsdag, desember 8, 2021
13:00 Bønnemøte
Bønn hver onsdag. Ta kontakt med pastor Grete; Sted kan variere mellom kirka, bønnetur eller zoom.
 
Des12
Søndag, desember 12, 2021
12:00 Gudstjeneste
Des15
Onsdag, desember 15, 2021
13:00 Bønnemøte
Bønn hver onsdag. Ta kontakt med pastor Grete; Sted kan variere mellom kirka, bønnetur eller zoom.
 

Guds kjærlighet til oss er evig

Mundal, Ingfrid
2013-07-01

«Langt bortefra viste Herren seg for dem:
Med evig kjærlighet har jeg elsket deg,
derfor lar jeg min miskunn mot deg vare.»

Jeremia 31:3

Vi er elsket med en evig kjærlighet. Evig. Det er et stort ord. Litt vanskelig å forstå hva det egentlig innebærer. Evig. Wikipedia har ingen forklaring på hva ordet betyr. Men noen av de synonymer som forklarer dette ordet, er: uendelig, alltid, ustanselig, endeløs, grenseløs, bunnløs, uuttømmelig, himmelvid, uforanderlig, konstant, permanent.

Wow!

Fortsatt store ord, selv om synonymene er lettere å forstå. I alle fall delvis. Rekkevidden av Guds kjærlighet går ikke helt opp for meg enda. Jeg glemmer så lett. I en hverdag full av utfordringer, og noen ganger tunge dager, klarer ikke jeg å huske på Guds store kjærlighet til meg. Ei heller gjennom pekepinnen alle disse flotte ordene gir om den evige omsorgen for meg.

Jeg trenger et hverdagsbilde, noe jeg kan feste blikket på. Og det fikk jeg for noen uker siden. Jeg satt på sandstranda på Mjelle og nøt synet av kveldssola. Jeg tenkte at nå er det ikke lenge igjen til midnattssola kommer. Da tenkte jeg på dette verset fra profeten Jeremia. Evig kjærlighet. Midnattssola er et godt bilde på evighet. Midnattssola går ikke ned, den er synlig over havflaten hele perioden. Perioden her i Bodø er i ca. 6 uker!  

Vi ser den ikke alltid. På gråværsdager gjemmer den seg bak skyene. I livets gråværsdager kan vi heller ikke alltid se den, men vi vet at den er der! Guds kjærlighet er evig. Konstant. Uforanderlig.

La midnattssola i år få bli en påminnelse om Guds evige kjærlighet til deg!

Ha en velsignet sommer!